onsdag 11 mars 2009

Hoho...

Är ganska sönder med alla tankar och funderingar…men nå sånt händer….Snälla snälla är ju min favo låt…..just nu…å ja jag försöker tänka klart och tydligt men det går inte så bra alla gånger….men jag har ju gjort mitt bästa när jag försöker ivarjefall…eller ja jag kan ju inte presstera bättre än de…så är det bara…fortsätter att yra på andra ställen nu…. detta kom fram när jag kollade vad jag skrev i förra inlägget...

8 kommentarer:

Anonym sa...

men RITVA!!!! ja visste int att du va en bloggare!!! de hade ja verkligen inte trott ;o) och så hittade jag dej fört nuuuuu.... äh, men nu ska ja bli en trogen anhängare :o)
Pussilull!

Loppan sa...

kiva kiva att du va me i utmaningen, elä hu man nu säger...
kram

Loppan sa...

mimmuli, O VAR E DIN BLOGGG DÅ DÅ DÅ???

Anonym sa...

jag har sagt det förut, jag säger det igen... mitt liv kan man följa väldigt intensivt på radio x3m:s community! joina du åxå så får du reda på smaskiga saker om mitt liv ;o)

Loppan sa...

aj faan, så va d, men man kan ju int joina alllllt här i världen heller reeee!!!

Anonym sa...

Tjöppps på dig ritva!
tänkt baa önska dig en treeevli skön helg!!

Skönt förvirrad sa...

Mimuli....va kul att du har hittat hit;) ja sidu de e ju så att skulle man sluta förundras så skulle int livet vara värt att leva;)

Skönt förvirrad sa...

Trevlig helg jag skall just börja min tel.hunt å se ifall jag skulle få den till ön...ska på gym å sen 30 års grej sen loma;) Å de behövs,

Trevlig helg!