tisdag 3 januari 2012

Oj vad jag har...

...mycket att se framemot i år enligt stjärnorna.
Tackar Neptunus redan nu;)

I år vandrar du på okonventionella vägar och inte alla förstår vart du är på väg. Fantasin och kreativiteten är på topp och du hittar inspiration i det vackra och sensuella, men också i det smått galna. Att spränga gränser känns viktigt och du är inte rädd för att ta risker, tvärtom är de nästan nödvändiga för ditt välbefinnande och skaparkraft!

♥ Relationer & Sex: Romantiska Neptunus influerar och ingen förför med samma inlevelse som du. Det finns något förryckt över dina kärleksuttryck, när du älskar är du i en annan värld. Du är en erotisk nytänkare, alltid redo att prova det som ingen annan vågar ­föreslå. Kärlekslyckan närmar sig i Kräftans eller Vädurens sällskap, men undvik att ge förhastade löften.

♣ Karriär & Pengar: Din intuition är vass, är du klok lyssnar du på den så landar de chanser till framgångar inom jobb och ekonomi som finns där framför näsan. Tro på dig själv och inse att du har mycket att komma med! Ekonomin gynnas av en ny sparform, men också av att du vågar tänka lite större än du gjort förut.

➹ Årets höjdpunkt: Nya spännande kontakter är möjliga i mars och november!

2 kommentarer:

Johanna sa...

........och hur blir det för mEJ? kan vi förresten inte leta upp en "riktig" spåtant? Skulle vara roligt att ha gått till en. En sån riktig med huckle och spåkula....

Skönt förvirrad sa...

Vill man veta???Eller???